Zakelijke Tarieven

Onderstaand vindt u een indicatie van onze tarieven. Deze lijst dient ter indicatie en is niet compleet. Bij het begin van een opdracht kunnen we een inschatting maken van het ter verrichten werk.

Naast de onderstaand vermelde tarieven hanteren wij ook vaste tarieven. Tevens kunt u korting op het werkloon krijgen als u een support pakket heeft afgenomen.

Zakelijke klant:

Een zakelijke klant is een bedrijf met een kamer van koophandel nummer of BTW nummer.

Onsite: We hanteren een tarief van 15 euro excl. BTW per aangevangen kwartier. Het eerste uur wordt vol berekend, daarna per aangevangen kwartier. Het tarief voor servers en de meer complexe situaties is 75 euro per uur excl. BTW.

Hulp-op-afstand: Het tarief is 15 euro excl. BTW per aangevangen kwartier, met een minimum van 1 kwartier. Het tarief voor servers en de meer complexe situaties is 18,75 euro excl. BTW per aangevangen kwartier, met een minimum van 1 kwartier.

Werkplaats: In onze werkplaats hanteren we in plaats van het uurtarief regelmatig een vast tarief voor bepaalde handelingen.

Onderzoekkosten: Deze bedragen vaak 60 euro excl. BTW, deze betaalt u als u de opdracht niet wilt laten uitvoeren. In meer complexe situaties kunnen de onderzoekkosten afwijken.

In het eerste uur kunnen we meestal inschatten wat er gedaan moet worden en hoelang dit ongeveer gaat duren.
We hanteren geen no cure no pay regeling, in principe betaalt u altijd voor onze tijd, advies, consulting etc.

Als u een gemaakte afspraak wilt verzetten of laten vervallen dit uiterlijk 24 uur van te voren laten weten!
Niet tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht!

Reparatie Aanmelden
Scan uw Computer
Stuur ons een Bericht