Gratis backup voor iPhone, Android, Blackberry en zelfs PC en Mac پرینت

• 51

HostRW werkt nu samen met iDrive voor goede aanbiedingen!

Mobiele Telefoon Backup - Bent u wel eens alle contacten op uw mobiele telefoon verloren door diefstal of defect? Maak dan nu gebruik van de nieuwe service om uw mobiele telefoon contacten te backuppen. Download de app voor iPhone, Android of Blackberry voor een automatische backup van all uw contacten. U kunt zelfs uw Facebook contacten importeren. Het beste is dat deze dienst geheel GRATIS is. Klik hier voor meer informatie

Computer Backup - Hoe zit het met uw foto's en belangrijke documenten op uw computer? Zoekt u een betrouwbare online backup service of gewoon een plaats om bestanden op te slaan, zoek dan niet verder. HostRW heeft voor u een GRATIS 2GB (groter mogelijk voor een klein bedrag) online backup/disk gearrangeerd. Indien nodig kunt u uw GRATIS opslag ook tegen een kleine vergoeding laten uitbreiden. Klik hier voor meer informatie.